Om oss

Vi på Väg & Trafikutbildarna AB finns här för att lotsa dig genom din YKB (yrkesförarkompetensbevis) utbildning. Vi är experter på både YKB grundutbildning och YKB delkurser för dig som behöver fortbildning.

Om oss

Vi har mångårig erfarenhet inom branschen. Vi arbetar både med förmedling och rekrytering av personal genom våra nätverk, vi arbetar med utbildning, kompetensutveckling och bemanning. På det sättet kan vi lösa både dina och ditt företags problem.

Genom att gå en YKB kurs hos oss når du ditt mål på nolltid. Vi erbjuder dessutom utbildningar runt om i hela Sverige. Vi kan också hålla en utbildning specifikt för dig och ditt företag. Vi skräddarsyr alltid våra utbildningar efter dina behov. Vi erbjuder ett flexibelt upplägg oavsett vem du är och var i landet du befinner dig.

Vi ser till att ditt företag blir mer kostnadseffektivt med vår hjälp, både genom att utbilda er personal samt att se till att bemanningen är rätt. Det gör att både ditt företag och dina anställda får bättre villkor att förhålla sig till.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du är intresserad av en YKB kurs eller en YKB grundutbildning. Vi svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar.

brandskyddsförening
trafikverket
myndigheten-för-samhällsskydd-och-beredskap
basp-basu